Go Back OFN Forums > Vendor Q&A > Bend-Tech


Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 12-23-2016, 10:33 AM
Chassisguy's Avatar
Chassisguy Chassisguy is offline
Master Fabricator
 
Join Date: Jan 2006
Location: Jacksonville, NC
Posts: 179
Hole issue in Plate section

I did the last update and ever since when I create hole in a plate, it (software) will double it for some reason.
When I go to the shaded view the hole is not present. When I export it out as a DXF and load it into sheetcam it recognizes "double or over lapping lines"
I can go back to the plate design. Delete the hole and sure enough the is more that one. After I re-insert the hole(s) in question it is ok.

I have verified that this is occurring on more than just one design.

Anyone else have an issue with it?
I say a software thing.....but truth be known, it could very well be me :0
Reply With Quote
  #2  
Old 12-23-2016, 10:50 AM
entropy's Avatar
entropy entropy is offline
Master Fabricator
 
Join Date: Sep 2007
Location: 95-miles from the center of Oregon.
Posts: 8,259
Quote:
Originally Posted by Chassisguy View Post
I did the last update and ever since when I create hole in a plate, it (software) will double it for some reason.
When I go to the shaded view the hole is not present. When I export it out as a DXF and load it into sheetcam it recognizes "double or over lapping lines"
I can go back to the plate design. Delete the hole and sure enough the is more that one. After I re-insert the hole(s) in question it is ok.

I have verified that this is occurring on more than just one design.

Anyone else have an issue with it?
I say a software thing.....but truth be known, it could very well be me :0
Do the help inside BT that way they will have the file and can see bezaktly what is going on.

E
__________________
No Society can consume more than it produces.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-23-2016, 01:47 PM
Chassisguy's Avatar
Chassisguy Chassisguy is offline
Master Fabricator
 
Join Date: Jan 2006
Location: Jacksonville, NC
Posts: 179
I did that too.
Was just wondering if anyone else has experienced the same thing or not
Reply With Quote
  #4  
Old 12-23-2016, 03:19 PM
entropy's Avatar
entropy entropy is offline
Master Fabricator
 
Join Date: Sep 2007
Location: 95-miles from the center of Oregon.
Posts: 8,259
Quote:
Originally Posted by Chassisguy View Post
I did that too.
Was just wondering if anyone else has experienced the same thing or not
Kant help you much because I find I hardly use SM.
__________________
No Society can consume more than it produces.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Template-Modifications by TMS
Copyright 2012, Offroad Fabrication Network